Historier, der fremmer forståelsen
Textbox har baggrund i it-journalistik samt public relations og kombinerer kommunikationsværktøjer, teknologisk viden og kreativ tænkning. Firmaet tilbyder journalistik drevet frem af nerve og indsigt i magasiner, aviser såvel som kommercielle kunder.

Textbox har speciale i tekstarbejde inden for emnerne it, telekommunikation, internet og elektronisk handel, livsstil samt home entertainment. Vi foretrækker at arbejde med dybdegående artikler, som bringes i faglige tidsskrifter og magasiner, men skriver også kortere, nyhedsprægede historier. Mange af historierne publiceres på internet, og Textbox arbejder lige så fortroligt med de elektroniske som med de trykte medier. Texboxs kernekompetencer er disse:

Baggrundsartikler
De gode historier handler ofte om mennesker. I baggrundsartikler tager Textbox derfor udgangspunkt i brugerhistorier, cases eller interviews, og historierne handler gerne om menneskets møde med teknologien.
Artikeleksempel 1
Artikeleksempel 2

How to-artikler
Har medarbejderne i din virksomhed brug for brugervenlige manualer, eller vil du gerne give dine læsere tips og tricks til, hvordan de får det optimale ud af et program eller et stykke hardware. Så sørger Textbox gerne for materialet. Det kan leveres som et web-sted, på tryk eller som en instruktions-dvd.
Artikeleksempel.

Test og anmeldelser
Textbox har speciale i test af periferiudstyr til computere og forbrugerelektronik eksempelvis printere, MP3-afspillere eller software-programmer.
Artikeleksempel.

Web-vedligeholdelse
Textbox kan stå for projektledelse, -beskrivelse og udvikling af brugergrænseflade, når din virksomhed skal opgradere web-stedet. Desuden vedligeholder bureauet gerne dit eksisterende web-sted med opdatering af tekster, nyheder, nyhedsbreve og billeder.
Eksempel på web-produktion.
Eksempel på nyhedsbrev.

Teknisk formidling
Med mange års erfaring i formidling af teknisk krævende stof har Textbox en særlig kompetence i at finde ind til den gode historie i ethvert teknisk produkt. Formidling i form af pressemeddelelser, kundehistorier eller artikler i fagpressen ligger derfor inden for firmaets kerneområder. Textbox er mester i at fortælle komplicerede tekniske sammenhænge i et klart og forståeligt sprog.
Artikeleksempel.

Cd/dvd-produktion
Skal dit magasin eller din virksomhed promoveres med en dvd, har Textbox flere års erfaring i at fremstille forside-dvd/cd'er helt fra grunden. Textbox har blandt andet produceret skiver til magasiner som Digital Foto og PC World. Indholdet kunne eksempelvis bestå af billeder, undervisningsmateriale, videoer, musik eller software.
Eksempel på forside-cd.

Grafik og ombrydning
Textbox har mange års erfaring i billedbehandling til web, tryk eller præsentationsmateriale og kan desuden løse mindre ombrydningopgaver i Adobe Indesign eller PowerPoint-præsentationer.
Grafike eksempler.